Společný bydlení

29.3.18



Tak už je to přes měsíc co s Luckou máme společný bydlení, těšili jsme se na to fakt jak malý děti, co si budem povídat. Po dvou a půl letech jsme se zase posunuli o krok dál ve společným životě.  Je fajn vědět, že i když se nevidíme celej den a nemáme spolu žádnej kontakt, protože máme hodně práce, tak se vždycky nakonec doma večer sejdeme. Rozdělili jsme si skvěle i domácí práce... já peru, uklízim, vysávám, většinou vařim a Lucka vyndavá z myčky - o mytí ostatního nádobí se dělíme. 
A samozřejmě, nebylo všechno úplně růžový první měsíc, ale to je logický když se dva lidi sestěhujou dohromady, ale vždy se všechno hned vyřešilo a bylo to fajn... Dokonce zatím nejsem ani podpantoflák a Lucka mě pouští s kamarádama na pivo, za což má ode mě obrovský plus! Nebojte, já jí taky pouštím s kamarádkama ven :D 


Byt už jsme si tak nějak předělali k obrazu svému, zabydleli se, zbouchnul jsem i nějakou tu skříň, aby bylo víc uložnýho prostoru, za což nás museli sousedi milovat, protože  jsem to dělal asi v deset večer. A teď už se tu cítím(e) úplně jako doma. 
Jinak doufám Luci, že si tohle přečteš a zaliješ kytky co tu máme, jo? Jen abyste věděli, tak Lucka si vždycky pořídí krásný kytky a vždycky, ale fakt vždycky jí chcípnou. Nevím jak to dělá! Ještě, že když si třeba já zablokuju krk nebo mi není hej, tak se o mě nestará stejně :D

No a to by bylo asi takový rychlý a krátký shrnutí za první společný měsíc, tak třeba za další měsíc sem hodim nějaký news! Užijte si všichni Velikonoce a nezapomeňte zalít kytky!





Mohlo by se vám líbit

8 komentářů

  1. haha, vidím, že domáce práce ste si rozdelili spravodlivo :D pekný článok ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tak :D :D Díky moc, za další měsíc sem dám update a třeba to bude zase úplně jinak :) :D

    OdpovědětVymazat
  3. Spolecne bydleni je vzdycky super a velky krok ale vam to spolu fakt slusi jste krasny par❤preju hodne stesti ale vy uz ho mate 😉

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je sen, mít takhle rozdělený práce 😃

    OdpovědětVymazat
  5. Chudak Lucka, tys ji dal :D. My jsme se s přítelem sestehovali uz po roce a je to zas uplne neco jinyho nez kdyz se jezdí jen na vyletu a chodi na kafe. Ale moc si to oba uzivame.
    Tak at se Vam dobre bydli. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný článek. Skvěle rozdělené práce. :)
    S kytkami mám ten stejný problém, nechápu jak, ale vždy mi chcípnou. :D

    OdpovědětVymazat
  7. :D :D :D tak tenhle článek mě fakt dost rozesmál, jak práce, kytky, tak to že nejsi podpantoflák. Prostě pecka :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já už se také těším na naše společné bydlení. Teď spolu sice také bydlíme, ale chvíli jsme u mých rodičů a pak u přítelových a jsme v pokojíčku, takže to není ono. Stavíme dům, takže nás stěhování letos nečeká a budeme rádi, když to stihneme příští rok :-D . Máme teprve hotovou hrubou stavbu a včera nám zamontovali plastová okna , která jsme si nechali udělat u Pramos. Je před námi sice ještě hodně práce, ale důležité pro mě je, že se to posouvá :-) .

    OdpovědětVymazat