, ,

Wing for life

17.4.17

Jak všichni víme, léto se blíží nezadržitelným tempem a spousta z nás si určitě řekla, že se sebou něco do té doby udělá. Já osobně chci opět tenhle rok běžet Redbull400 v Harrachově a zlepšit nejen svůj čas, ale hlavně i pocit ze zdolání můstku. Minulý rok jsem to nahoře rozdýchával dobrých 20 minut. A tak jsem strašně rád, že Puma rozjela akci - Zdravý běh s Pumou. 



Nejdřív asi ve zkratce o co půjde. Na facebookových stránkách Zdravý běh s Pumou najdete vždy aktuální informace, kde a v kolik se bude vybíhat. Nejbližší termín je  už pro tohle úterý 18.4. Délka běhu bude přibližně 5 km a tempo určitě nebude nijak vražedné, nejde o závod, jde o to si zaběhat, mít z toho i ze sebe dobrý pocit. Trénink bude veden trenérem Markem, který ví jak správně a zdravě běhat, takže pokud byste chtěli správně běhat a nevíte jak na to, je tohle ta správná volba. Tohle jsou tedy zatím ty nejzákladnější data: Kdy: V úterý 18.4. v 19:00. Kde: Stromovka, Místo kde se sejdeme je označeno níže na mapce...

Místo, kde se sejdeme 18.4. v 19:00
Pozor změna místa setkání!!!

A teď ještě doplňující info, ale rozhodně zajímavé. Tyhle výběhy jsou zároveň i takový trénink na běh Wing fot life world run 2017 (klikni pro bližší info k závodu), který se běží 7.května v Bratislavě a chystám se na něj i společně s Luckou. Tyhle tréninky jsou příležitostí pro Vás, protože na každý běh jsou naplánované soutěže o produkty Puma (informace o soutěžích budou také zveřejňovány na facebooku Zdravého běhu) a zároveň s těmi nejaktivnějšími z vás chceme vytvořit český Puma tým, který poběží v Bratislavě na Wings for life. 


Závodem v Bratislavě pro nás však nic nekončí a tréninky budou pokračovat i po závodě! 
Tak se na vás bud těšit buď hned na dalším běhu nebo na těch, které budou nadcházet! #zdravybeh



Mohlo by se vám líbit

0 komentářů