Blíží se Valentýn

8.2.17


Ani ne za týden je tu Valentýn a spousta mužů si láme hlavu s tím co dát své drahé polovičce.Pusa, kytka nebo něco dobrého na zub, neurazí žádnou slečnu, ale spousta z nás chce dívky potěšit něčím krásným a výjimečným, například šperkem.


 Cítíme pak zadostiučinění, když si žena na nějakou společenskou událost vezme právě to od nás. Ale nejlepší je pokud to nosí každý den a víte, že to byla trefa do černého.


Pokud byste rádi udělali radost šperkem a nevíte si úplně rady, doporučuju Pandoru, protože tam máte vše na jednom místě. Pokud nevíte, určitě vám rádi pomůžou s výběrem. Každý si Pandoru spojuje s přívěsky, které se dají přidávat na náramky, takže pokud víte, že vaše druhá polovička sbírá přívěsky, Valentýnská kolekce korálků je jasná volba. Já jsem spíš na prstýnky nebo řetízky na krk, což je i Lucka, takže v mém případě se spíš poohlížím právě po prstýnku.

Vyberete tu pro každou to pravé, a pokud by to nakonec to pravé nebylo, vždy můžete vybraný dárek vyměnit a vyžehlit tím například špatný výběr barvy…

A co vy a Valentýn? Pokud ho slavíte, tak jak a co máte přichystané pro toho druhého?



Mohlo by se vám líbit

1 komentářů

  1. Tak nevim, jestli se pritel inspiroval timto clankem, ale dostala jsem od neho k valentynu tento prsten - https://www.goldeligius.cz/prsteny-s-diamanty/prsten-s-diamantem-1-1.html a je opravdu uzasny;) nesundavam ho temer z ruky ;)

    OdpovědětVymazat