ROK 2015

7.1.16


Chtěl jsem původně natočit video, ale líp se mi občas píše než mluví, tak jsem se rozhodl shrnout rok 2015 tady na blogu. 



Někdy v lednu 2015 jsem začal přemýšlet nad natáčením videí a nad jejich obsahem. V té době pro mě existovalo jen fitness a skoro každý den jsem trávil v tělocvičně. Proto o čem bych chtěl natáčet bylo naprosto jasné, ale nějak jsem neměl to správné popostrčení nebo znamení a samozřejmě jsem sám nevěděl jak pořádně začít. V tu dobu jsem začal cvičit se svým kamarádem Tomem, který je neuvěřitelný dříč a jeden z nejlepších lidí, kterého jsem zatím v životě poznal. Hned jsem si říkal, že jestli bych do toho s někým šel, tak s ním. Ale než jsem mu svěřil svojí vizi trvalo to další čtyři měsíce, takže se k tomuhle tématu ještě vrátím. 
V dubnu jsem jel na pět dní do Anglie, bylo to poprvé za celý život co jsem někam letěl úplně sám a většinu věcí si i sám musel zařídit. A naučilo mě to, že cestování občas není úplně lehké a snad žádná přeprava ať už ze země do země nebo po Anglii nebyla bez nějakého problému, inu zkušenost do života. Do Anglie jsem jel především za Luckou, když nad tím i zpětně přemýšlím, jen tak ze někým bych sám do cizí země nejel. Prostě se to seběhlo a jsem za to strašně rád, protože mám skvělou a hodnou slečnu. Těch pět dní v Anglii byly jedny z nejlepších za celý rok.
Zpátky v Praze jsem vlastně čekal nějaké dva měsíce než se Lucka vrátí z Erasmu. Když jsem si s Luckou psal o tom co bych chtěl dělat, natáčet a nějakým způsobem propagovat cvičení, ona byla to poslední co mě rozhoupalo k tomu se do toho pustit. Mít podporu někoho, koho ne jen máte rádi, ale kdo v tomhle už má pár let praxi a zkušenosti je neuvěřitelně silná motivace, to mi věřte.


Tomovi jsem předložil svůj nápad a hned ho to zaujalo a kývl, že do toho se mnou půjde a později se k nám přidal i kamarád Dan. Tři kluci, které spojovala vášeň k cvičení a činkám. Vzniklo pár videí, založili jsme sociální sítě s názvem ShackleFit. Vymysleli jsme tedy název a dokonce i logo, které se později zrealizovalo. Ale časem bylo těžší a těžší se sejít na trénink, nebo přidávat na sociální sítě tak často jak bychom chtěli. Po domluvě, jsme se rozhodli, že to ukončíme, protože to nechceme dělat jen na půl. 
Jenže mě časem mrzelo jak to dopadlo a sám jsem natáčet jen o cvičení nechtěl. Asi tak měsíc jsem si říkal jakou náplň nebo zaměření blogu a videí bych chtěl mít, ale jak jsem přemýšlel došlo mi, že se nechci vyhraňovat do určitého směru, ale dělat cokoliv co mě baví a co bych rád předal dalším lidem. Ať už je to cvičení, zdravé jídlo, móda nebo třeba i tip kam jet na víkend. 


A tak jsem jen převzal název ze svého Instagramu a bylo to. První video jsem udělal někdy v půlce října a od té doby mě na YouTube začalo sledovat přibližně 3.tis lidí což je pro mě v tuhle chvíli neuvěřitelné číslo a chci za to všem moc poděkovat. Postupně jsem přidával další sociální sítě ( Facebook, Ask, Twitter) a hlavně blog. Ale tenhle rok se tomu chci začít věnovat ještě víc, teď  to bylo spíš takové odpočinkové tempo. Chci to posunout dál a zlepšovat sám sebe i obsah, který chci prezentovat.

Tímhle vám chci tedy ještě jednou poděkovat a zároveň popřát hodně štěstí a sil do nového roku. Nezapomeňte, že většina změn, které se stanou nebo můžou stát, je jen na vás! A pokud nevíte jestli něco začít dělat nebo ne, ať už začít cvičit nebo si najít brigádu/práci, jděte do toho, protože i když to bude špatná zkušenost, bude to zkušenost do života! 


Mohlo by se vám líbit

2 komentářů

  1. Mal si naozaj krásny a prelomový rok! Nech je ten ďalší ešte krajší! 👍 😃

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl super, ale doufám, že co se blogu týče bude přelomový tenhle :)

      Vymazat