FOTOKOUTEK TROCHU JINAK - INSTAGRAF

17.11.15


Nedávno měla moje sestra svatbu, jako zpestření po obřadu a hostině byl objednaný fotokoutek. Že to bude mít až takový úspěch snad nikdo nečekal, vyfotilo se na tom více jak tisíc fotek. Funguje to tak, že je vybrané pozadí je k tomu spousta různých rekvizit a fotka se rovnou vytiskne a máte skvělou památku, například na svatbu. 
Ale všechny fotky budou vypadat vlastně podobně. A teď je tu něco pro dnešní generaci, neznám moc lidí v mém věku co by neměli Instagram. Minulý týden na autogramiádě knihy bylo něco podobného, ale přesto úplně jiného než fotokoutek.




Instagraf - Funguje to na stejném principu jako fotokoutky, ale jen v tom, že vám to vytiskne fotku, to jak fotka bude vypadat a jak jí vyfotíte ovlivňujete jen Vy! Můžete vyfotit cokoliv, kdekoliv, selfie nebo nějakou momentku z akce. Poté jen stačí fotku přidat na Instagram s předem daným hashtagem, který si určí organozátor a po chvíli vám vyjede z Instagrafu fotka, která vypadá jako z polaroidu. Podle mě je skvělé, že každý je "pánem" svého objektivu a takové fotky jsou hezkou vzpomínkou na cokoliv...









Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. Kolik takové půjčení na večer stojì :)?

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si objednávala na mojí oslavu narozenin fotokoutek a bylo to naprosto boží, takže opravdu doporučuji. Pokud chcete skvělé zážitky z oslavy nějak zvěčnit, toto je ta nejlepší možnost.

    OdpovědětVymazat